Vereniging 1e Poolse pantserdivisie Nederland

Poolse Oorlogsgraven in Europa:

Nederland  Frankrijk  Duitsland  Schotland  Engeland

Lijst van de kerkhoven in BelgiŽ waar de Poolse oorlogsgaven zich bevinden van gesneuvelde Poolse militairen van de 1e Poolse Pantserdivisie van generaal Stanislaw Maczek in de periode 1945-1947.En de  Poolse vliegeniers neergeschoten boven BelgiŽ.

Lijst van de kerkhoven in Nederland waar de Poolse oorlogsgaven zich bevinden:

Poolse R.A.F       De eerste Poolse pantserdivisie

Lommel: gemeente Lommel,provicie Limburg, Kerkhof der Poolse soldaten. (257 graven)

Adegem: gemeente Adegem, provincie West-Vlaanderen, Canadese Militaire kerkhof. (21 graven)

Leopoldsburg: gemeente Leopoldsburg, provincie Limburg, Britse Oorlogskerkhof. (27 graven)

Stekene: gemeente Stekene, provincie Oost-Vlaanderen, Algemene begraafplaats. (7 graven)

Antwerpen: Hoboken, gemeente Antwerpen, provincie Antwerpen, Algemene begraafplaats
                      ,,Schoonselhof,,. (17 graven)

Brussel: gemeente Evere, provincie West Vlaanderen, Algemene begraafplaats ,,Evere,,. (21 graven)

Hotton: gemeente Hotton, provincie Luxemburg, Oorlogskerkhof. (1 graf)

De Klinge: gemeente De Klinge, provincie Oost-Vlaanderen, Algemene begraafplaats. (3 graven)

Tielt: gemeente Tielt. provincie West Vlaanderen, Algemene begraafplaats. (8 graven)