Fotoalbum Alphen - vereniging 1e poolse pantser divisie nederland

Fotoalbum Alphen

Dodenherdenking Alphen (17-05-2019)
•  18.30 uur Samenkomst in CC Den Heuvel voor genodigden en belangstellenden.
• 19.15 uur Begroeting van aanwezige militairen, Nederlandse en Poolse oud-strijders met vaandel op het W.Binckplein voor ceremoniële inspectie.
•  19.30 uur Herdenkingsdienst in de H.Willibrorduskerk te Alphen.
•  20.00 uur Krans- en bloemlegging bij het oorlogsmonument.
• 20.30 uur Herdenking begraafplaats met o.a. herdenkingsrede door burgemeester, het dodenappel gevolgd door het spelen van de Nederlandse en Poolse volksliederen gevolgd door krans- en bloemlegging bij de Nederlandse en Poolse graven.
•  21.00 uur Herdenking op W.Binckplein met een vendelhulde door het St. Willibrordusgilde.
•  21.15 uur Einde herdenking met aanbieding van een receptie door de gemeente Alphen-Chaam in het Cultureel Centrum “Den Heuvel” voor genodigden.

Van onze vereniging waren aanwezig B.Krzeszewski, S.Szamrowicz, C Nowak en W.Salewicz

Hieronder een kleine colage van deze herdenking.

Vereniging 1e Poolse Pantserdivisie Nederland  © 2002-2019                                                                                  Website X5 Evolution 12