Vereniging 1e Poolse pantserdivisie Nederland

Nieuwe website online!

Zoals u al wel kunt zien, is de website in een ander jasje gestoken. We hebben de website moderner en rustiger gemaakt en hopen dat alles hierdoor beter en overzichtelijker te vinden zal zijn. Let wel, de website is nog hier en daar in de aanmaak, maar dit zal snel aangevuld worden. We zijn ook verheugt om u te melden dat we sinds kort meerdere talen kunnen aanbieden, welke het mogelijk maakt om online meerdere bezoekers te bereiken. Deze nieuwe functie is te vinden onder de vlagen in de startpagina links van deze pagina.

Mocht u op of aanmerkingen hebben, horen we het graag! Dit kan via het contactformulier onder het tabje Contact of middels een mail naar: webmaster@vereniging-1epoolsepantserdivisie-nederland.nl

Veel plezier op de nieuwe website!

Met vriendelijke groet,

Albert Bugaj- webmaster, Vereniging 1e Poolse pantserdivisie Nederland.

Laatst bijgewerkt: 18-04-2016  Vereniging 1e Poolse pantserdivisie Nederland   Contact 76-5415041